Filosofie

Heal your mind

Mijn naam is Van den Bosch Diane,

Als HEALTHCOACH help ik je mee op weg om zelfzeker en stralend voor de dag te komen. Ik tracht je bewust te maken van je innerlijke kwaliteiten. Je bent immers meer dan alleen uiterlijk vertoon, je innerlijke overtuigingen en ingesteldheid bepalen mee je uitstraling. Wanneer innerlijk en uiterlijk in evenwicht zijn dan straal je … en ben je op je mooist want er is harmonie tussen wat je denkt en bent.

Onzekerheid schept foute indrukken naar de buitenwereld toe. Dit gaat dikwijls terug tot in de puberteit, waar velen op zoek zijn naar zichzelf. Ook dit was bij mij niet anders. Doch ieder vindt zijn weg vroeg of laat! Grijp je kans en ga de uitdaging aan met wie of wat op je pad komt.

 

Na een opleiding secretariaat-moderne talen ben ik mijn actieve loopbaan gestart in 1987 als secretaresse. Vijf jaar later werd ik mama en had ik dankzij mijn echtgenoot de mogelijkheid om me met de opvoeding van onze 3 kinderen te kunnen bezighouden. Deze periode van 15 jaar is een boeiende en leerrijke ervaring geweest waar ik met voldoening kan op terugblikken. Het ‘zorgen voor ‘ heeft me altijd enorm aangesproken en gaf me tegelijkertijd een voldaan gevoel. Maar kleine kinderen worden groot en de periode van ‘loslaten’ en nieuwe uitdagingen zoeken diende zich ontegensprekelijk aan. Zo gezegd, zo gedaan. Ik besloot opnieuw te gaan studeren, in 2007 startte ik eerst de cursus “KLEUR-, STIJL- en IMAGOCONSULENT” aan de Schoonheidsschool te Antwerpen. 

 

Dit was op zich wel boeiend te ontdekken welke kleuren en stijlen een persoon kunnen doen opleven en welke hem ziek en onzelfzeker doen lijken. Toch voelde ik diep van binnen dat er nog iets ontbrak, er is meer nodig om een persoon werkelijk te doen stralen, “IT’S ALL IN THE MIND”. Zo ben ik uiteindelijk in 2009 de 4-jarige opleiding ‘ gezondheidsconsulent ‘ aan de Levensschool gestart wat uitermate leerrijk is geweest. Hier wordt een totaalpakket onderricht , de mens wordt hier beschouwd als 1 geheel d.w.z. zowel op fysiek maar eveneens op emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Deze opleiding heb ik ondertussen succesvol beëindigd en ben tevens erkend lid van de Vereniging van Gezondheidsbegeleiders.

Voor verdere vragen kan je me steeds contacteren, ik help je graag verder.

Diane