Stoelmassages

Stoelmassages

Stoelmassage is een drukpuntmassage op de nek, schouders, rug, heupen, armen en handen op een speciaal daarvoor ontworpen ergonomische stoel.

Het zorgt tevens voor een betere doorbloeding en een effectieve toevoer van zuurstof naar de cellen waardoor je je fitter gaat voelen en je concentratievermogen verbetert. Afvalstoffen worden sneller uit je lichaam afgevoerd waardoor je lichaam zich sneller kan ontspannen.

informatie over behandeling

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en wordt bovenop de kleding gegeven. Deze behandeling is daarmee laagdrempelig en is dus voor iedereen geschikt maar in het bijzonder voor hen die langdurig in een zelfde houding zitten (vb computer) tijdens het werk en daardoor vaak spierspanning opbouwen in hoofd, nek en schouders.

algemene informatie

Behandelingen zijn enkel op afspraak.

prijzen

30 minuten – 35 euro
Rug-, nek- en schoudermassage (RNS)

Rug-, nek- en schoudermassage (RNS)
45 minuten – 45 euro

75 minuten – 75 euro
Combi behandeling, Deze behandeling vangt aan met een ontspannend en ontzurend voetbad met ALKA badzout. Vervolgens ontvangt u een voetreflexbehandeling in combinatie met de PSIO bril. Zo kan u tijdens de voetreflexbehandeling genieten van  de ontspannende licht- en relaxatietherapie van de PSIO bril.