Voetreflexiologie

Voetreflexiologie

Een natuurlijke behandelingswijze waarbij verschillende reflexzones op de voet worden bewerkt die corresponderen met alle organen en weefsels in je lichaam.

informatie over behandeling

Door het geven van een druk of prikkel op een bepaalde zone van de voet ontstaat een reactie in het lichaam . Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd wat aanzet tot een natuurlijke vorm van herstel . Het vermindert stress , bevordert een diepe relaxatie en verbetert de bloed- en lymfecirculatie waardoor het totale welbevinden bevorderd wordt.

Tijdens deze behandeling komen er afvalstoffen vrij die in onze organen, spieren en bindweefsel vast zaten, het is daarom zeker aangewezen zowel vooraf als na de behandeling voldoende water te drinken.

beach, feet, hand

algemene informatie

De eerste behandeling wordt steeds voorafgegaan met een intake gesprek waarin we nagaan wat de specifieke klachten zijn en hoe we deze best kunnen behandelen. Een gezonde voeding en levenswijze zal de behandeling positief beïnvloeden , hiertoe begeleid ik je graag met een geschikt en aangepast voedings-, bewegings- en/of bachbloesemadvies.


Behandelingen zijn enkel op afspraak.